1_szakmaink_start.jpg2_acs.jpg3_csoszerelo.jpg4_epuletgepesz.jpg5_festo.jpg6_grafikus.jpg7_hegeszto.jpg8_irodaititkar.jpg91_központi.jpg92_szarazepito.jpg9_komuves.jpgkep-01.jpgkep-02.jpgmm_03.jpgszja-v3.jpg

„Menő Menzák” - Főzőverseny-lecsóparti

Mosolygós egészség – egészséges étkezést népszerűsítő programok a Deákban
EFOP-1.8.5-17-2017-00035

 

Intézményünkben, az Ózdi SZC Deák Ferenc Szakképző Iskolája és Művészeti Szakgimnáziumában, 2018. szeptember 20-án került megrendezésre – a „Mosolygós egészség – egészséges étkezést népszerűsítő programok a Deákban” pályázat keretében – az egészséges, meleg ételeket népszerűsítő főzőverseny.

Melegházunkban (melyet a pályázat keretében újítottunk fel), a lelkes tanulói és nevelői munkának köszönhetően, szép termést hozott a paprika és a paradicsom, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt kiegészítve Lecsó – partit szervezünk tanulóink számára.

A 9.-es osztályok bemutathatták saját főzőtudományukat, míg a többi évfolyam a közös üstben készült lecsót kóstolhatta meg. Öröm volt, hogy szülők is megjelentek a rendezvényünkön, segítették az osztályok produkcióját.

Az együtt töltött idő, a kellemes beszélgetések, a saját kétkezi munka felett érzett öröm és elégedettség, mind – mind hozzájárult ahhoz, hogy emlékezetessé tegyük tanulóink számára ezt a szép őszi napot. Reméljük, hogy ez az egészséges étel egyre több tanuló étkezésében kap szerepet a jövőben.

Lőrinczné Román Tünde

programfelelős